Salomon Pro Combi Pilot met Free-Skate Allround IJzers

Salomon
Bestel
  • Beschrijving

Maat 12 = 47

De Salomon Pro Combi Pilot schaatsschoenen zijn het instap model en maakt de schoen zeer geschikt voor de beginnende schaatser of langlaufer.

De schoenen hebben een Cuff met een strap voor een goede stabiliteit maar waarbij u wel een goede schaatshouding kan aannemen. Met het snelle vetersyteem kan u de schoenen makkelijk aantrekken en wordt de druk van de veters gelijkmatig verdeeld over de voet. Over de veters zit een flap met een diagonale rits zodat uw voeten warm blijven en er geen wind en water in de schoen kan komen. Op de hak van de schoen zit een strap voor een optimale pasvorm van de hak in de schoen. De Salomon Pro Combi Pilot schoenen zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een Salomon SNS binding.

De Free-Skate Allround ijzers zijn zeer geschikt voor schaatsers die af en toe op de kunstijsbaan willen schaatsen maar vooral op natuurijs willen rijden.
Het onderstel is gemaakt van geannodiseerd aluminium en daarin een ijzer met een hardheid van 60 rockwell en een dikte van 1,25 mm. Door de hoogte van 4,4 cm inclusief binding geeft dit Free-Skate ijzer een goede stabiliteit tijdens het schaatsen. Dit onderstel wordt standaard geleverd met een ronding 23 die perfect is voor natuurijs. Gewicht van de Allround ijzers is 476 gram en ze zijn verkrijgbaar is 4 lengte maten.