SMARTBAG ice +

Bestel
  • Beschrijving

50 liters maar liefst 25% groter

dan zijn kleine broertje


De SmartBags Ice+ is dé schaatstas van fanatiekelingen. Met 50 liters maar liefst 25% groter dan zijn kleine broertje. Voortaan hoef je helemaal niks meer thuis te laten!
Een betere schaatstas is er niet: de SmartBags Ice! Het doel was een schaatstas te ontwikkelen voor de recreatieve en prestatieve schaatser. We vertellen je graag waarom wij denken dat dit doel behaald is.

De schaatsen nu ook veilig en netjes bewaard binnen in de tas, middels de snijvaste schaatsvakken aan weerszijden. Nooit meer een droogdoek die kwijt of vergeten is, door het speciale opbergvak waaraan deze bevestigd zit met een simpel clipje. Daarbij is óók deze tas voorzien van solide handgrepen en hengsels voor de backpack-modus; zo is de tas altijd prettig te dragen.

Op welke manier de schaatstas ook gedragen wordt, je kunt altijd snel en eenvoudig bij de bidon. De elastische banden aan de buitenkant bieden een vaste opbergplek voor de hoezen en het netje vervuld deze rol eventueel voor de helm. Naast bovenstaande uitrusting vind je ook nog vier losse opbergvakken voor overig materiaal.

Kortom, met onze SmartBags Ice neem je alles wat je op de baan nodig hebt, betrouwbaar mee. Met dank aan de topschaatsers van Team IKO en de fanatiekelingen van studentenschaatsvereniging Tjas!